Tekstredactie 2017-12-05T16:58:33+00:00

Tekstredactie

Het is zonde om een scriptie met taalfouten in te leveren. Scriptiebeoordelaars ergeren zich eraan en fouten leiden tot een lager cijfer of zelfs een afgekeurde scriptie. Daarom is het van belang om het aantal taalfouten in je scriptie zoveel mogelijk te beperken.

Wil je ook een goed geschreven scriptie? SCRiBBR, partner van Snelafstuderen, kan je helpen met het controleren van je scriptie op taal. Studenten van Snelafstuderen krijgen hierbij 10 euro korting! Vraag je scriptiebegeleider naar je persoonlijke kortingscode of neem contact op met office@snelafstuderen.nl.

We raden je aan om na de controle op taal nog een laatste inhoudelijke check door een van onze scriptiebegeleiders te laten doen. Doordat de taal dan al goed staat krijg je optimale feedback en is het nakijken een stuk voordeliger.

Je scriptie laten corrigeren door SCRiBBR

SCRiBBR kan je helpen met het corrigeren van je scriptie op taal en structuur.

  • Scriptie nakijken op taal en spelling

  • Feedback op de structuur van je scriptie

  • Professionele editors

  • SCRIBBR kan al binnen 24 uur een geredigeerde versie van je scriptie terugsturen.

  • SCRIBBR heeft duizenden tevreden studenten

  • Nakijken kan al vanaf € 0,008 per woord.

Plan een gratis en vrijblijvend adviesgesprek

Vul de velden hieronder in en wij nemen uiterlijk binnen 1 werkdag contact met je op!

Scriptiebegeleiding bij Snelafstuderen start met een gratis en vrijblijvende kennismaking. Daarin maak je kennis met Snelafstuderen en jouw scriptiebegeleider, achterhalen we jouw hulpvraag en leggen we uit hoe we je het beste kunnen begeleiden. Samen met je scriptiebegeleider maak je vervolgens een plan voor een snelle en succesvolle afronding van je scriptie.