Studiebegeleiding 2017-12-06T09:12:22+00:00

Studiebegeleiding

Zoek jij een plek waar je in alle rust kan studeren en studiebegeleiding krijgt, dan kan je bij Lokaal10 terecht. Wij geeft studiebegeleiding aan studenten  die moeite hebben met het halen van hun tentamens. Lokaal10 is onderdeel van Snelafstuderen.nl

Moeite met het halen van tentamens? Kan je wel hulp en advies gebruiken om ze wél te halen? Je bent zeker niet de enige. Dat kan liggen aan uitstelgedrag, je manier van leren, je planning, stress etc. Met studiebegeleiding van Lokaal10 kan je ervoor zorgen dat je beter omgaat met je leerstof, waardoor je je tentamens sneller zult halen. Je kan bij ons terecht in alle fases van je studie.

Bij Lokaal10 kan je terecht met studieproblemen zoals, planning, manier van leren. Ook wanneer je een specifiek tentamen of herkansing moét halen, kan je voor een langere periode hier terecht. De professionele studiebegeleiders van Lokaal10 helpen je met jouw probleem! Wil je weten hoe onze studiebegeleiders dit doen, kijk bij methode.

Je kan een in de ochtend of middag bij ons langskomen. Tijdens het studeren krijg je hulp van één van onze studiebegeleiders, waardoor je optimaal wordt voorbereid op je tentamens.

Doorstromen van mbo naar hbo?

Ga jij na je mbo-opleiding aan een hbo-opleiding beginnen? Deze stap kan moeilijk zijn. De manier van leren zal veranderen. Wil jij  de overgang van mbo naar hbo zo soepel mogelijk laten verlopen en zo snel mogelijk gewend raken aan de manier van leren op het hbo? Onze studiebegeleiders zijn gespecialiseerd in de begeleiding van mbo-doorstromers. Neem contact met ons op om te kijken hoe wij je hiermee kunnen helpen.

Studietips op de Facebookpagina

Handige studietips nodig en op de hoogte blijven van het laatste nieuws over studeren? Bekijk onze Facebookpagina. Hier verschijnen elke week nuttige studietips die jou door de tentamenweek heen loodsen

 

Meer informatie over studiebegeleiding

Wil je meer weten over studiebegeleiding van Lokaal10? Neem dan contact met ons op via telefoon 020 – 22 61 229.

e-mail info@snelafstuderen.nl. Je kunt je ook inschrijven voor een gratis studiedagdeel, waarop je onze studiebegeleiders kunt ontmoeten en gratis gebruik kunt maken van ons ruime studieruimte.

Plan een gratis en vrijblijvend adviesgesprek

Vul de velden hieronder in en wij nemen uiterlijk binnen 1 werkdag contact met je op!

Scriptiebegeleiding bij Snelafstuderen start met een gratis en vrijblijvende kennismaking. Daarin maak je kennis met Snelafstuderen en jouw scriptiebegeleider, achterhalen we jouw hulpvraag en leggen we uit hoe we je het beste kunnen begeleiden. Samen met je scriptiebegeleider maak je vervolgens een plan voor een snelle en succesvolle afronding van je scriptie.