Tekstcorrectie scriptie 2017-12-05T00:11:09+00:00

Tekstcorrectie scriptie

Wil jij aan het einde van het schrijven van je scriptie ervoor zorgen dat deze goed geschreven is? Snelafstuderen.nl biedt tekstcorrectie aan voor scripties. Een professionele scriptiebegeleider controleert je scriptie bij tekstcorrectie op spelfouten, grammaticale fouten en stijlfouten. Natuurlijk wordt er ook gelet op inconsistenties in je scriptie. De inhoud wordt uiteraard niet aangepast, maar het stuk wordt doorgelicht op de regels van de Nederlandse taal. Zo weet je zeker dat je eindscriptie van topkwaliteit is!

Tekstcorrectie scriptie

Wanneer je grote stukken tekst schrijft, zoals bij je scriptie, wordt het gaandeweg steeds moeilijker om je fouten uit je stuk te halen en te corrigeren. Tekstcorrectie uitvoeren op je eigen scriptie is ook veel moeilijker dan tekstcorrectie uitvoeren op een scriptie van een ander. Ver voordat je tekstcorrectie gaat uitvoeren op je scriptie geven we je als eerste tip mee om het stappenplan uit ons scriptieboek Snel afstuderen! over het schrijven van scriptieteksten te volgen. Hiermee leg je de basis voor het schrijven van een gestructureerde scriptie.

Tekstcorrectie workshops

Naast de mogelijkheid om tekstcorrectie uit te laten voeren op je scriptie, biedt snelafstuderen.nl je verschillende workshops aan die je helpen om je scriptie zo goed mogelijk te schrijven. De workshop effectief formuleren helpt bij het schrijven van zinnen en het duidelijk formuleren van wat je wilt zeggen. Daarnaast kun je de workshop structureren van alinea’s volgen die je scriptie een duidelijke structuur geeft.

Op zoek naar iemand die de laatste puntjes op de i zet van jouw scriptie? Schrijf je in bij snelafstuderen.nl. Wij helpen je graag met het uitvoeren van tekstcorrectie op je scriptie. Heb je vragen over tekstcorrectie of onze workshops? Neem dan contact met ons op.

Offerte tekstcorrectie: mail je scriptie naar info@snelafstuderen.nl

Wil je weten wat het corrigeren van je tekst je kost? Mail je scriptie dan naar info@snelafstuderen.nl en je krijgt een offerte op maat.

Bekijk ook onze algemene pagina tekstredactie scriptie.

Plan een gratis en vrijblijvend adviesgesprek

Vul de velden hieronder in en wij nemen uiterlijk binnen 1 werkdag contact met je op!

Scriptiebegeleiding bij Snelafstuderen start met een gratis en vrijblijvende kennismaking. Daarin maak je kennis met Snelafstuderen en jouw scriptiebegeleider, achterhalen we jouw hulpvraag en leggen we uit hoe we je het beste kunnen begeleiden. Samen met je scriptiebegeleider maak je vervolgens een plan voor een snelle en succesvolle afronding van je scriptie.